Victoria Koblenko

Публикаций
649
Подписчиков
172,8 тыс
Подписки
2 175
Сайт:
https://youtu.be/Cs-ju_L9pEQ
Род занятий:
известная голландская актриса, телеведущая, блогер.
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Girl with a pearl earring. Voorlopig kunnen we toch niet het origineel in het museum aanschouwen 🤪 @marcelkrijger
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Kiy vroeg laatst wat vlees is. Lev en ik zuchtten even, omdat we vorig jaar al hadden geprobeerd uit te leggen dat dieren dood moeten om op ons bord te belanden, maar toen had ‘dood’ nog geen impact op het peuterbrein. Hoewel we 95% geen vlees eten, eten we wel veel vis. De vegan lifestyle is een paar keer verleidelijk op de deur van mijn geweten komen kloppen, maar heeft me nooit voor lang kunnen bekeren. Dat hoeft ook niet, want periodes vegan zijn zou al heel veel impact kunnen maken voor onze planeet. Kennen jullie veganuary bijvoorbeeld? Dat is een initiatief dat mensen de maand januari vegan probeert te laten leven. Meer dan een miljoen mensen is dat al gelukt in 192 landen. Zelfs hier in Kiev is er een groot aanbod van vegan tentjes waar ik nu maaltijden kan afhalen tijdens mijn wandelingen. En om het een beetje synchroon met de family te doen heb ik voor m’n mannen in Amsterdam vegan gerechten besteld bij @thuisbezorgd.nl om veganuary culinair te beginnen, want tijdelijk single daddy zijn, werken en een verbouwing begeleiden biedt niet echt veel ruimte om vegan te gaan kokkerellen. Onze by far favoriet is de hoemoes hemel @lesud.am waar we al jaren paar keer in de week vegan gerechten inslaan. En als jullie nog een goede vegan kook cursus voor me weten, dm me, want dit staat al lang op m’n bucketlist. Veganuary ze ! #veganuary #partner #vegan #thuisbezorgd #veganuarythuisbezorgd
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Dear Diary, Ik ben vandaag naar de supermarkt gegaan om een pen te kopen. Mijn uitje van de dag nu mijn mannen terug in NL zijn en ik geen idee heb wanneer we elkaar weer zien. Maar het kopen van een pen bleek een brug te ver, want alles wat je niet kan eten is met tape afgeplakt, omdat het ministerie van volksgezondheid van Oekraïne tijdens de lockdown alleen verkoop van etenswaren toe staat. Even dacht ik: the universe is trying to tell you something! Maar wat? Niet schrijven? Toen wilde ik een pen online kopen, maar toen herinnerde ik me dat mijn Apple Pay het niet doet, nog mijn andere betaalmiddelen die wegens mogelijke fraude al drie weken een foutmelding geven. The universe doesn’t want me to write? Dan maar een bankrekening openen hier, maar helaas heb ik dan een lokale versie van een btw nummer nodig. The universe doesn’t want me to spend money ? Hier ben ik een halve dag mee bezig geweest en toen besloot ik een pen te lenen bij de conciërge. Ik kreeg taart toe bij de pen. En een hartelijk gesprek . Nu weet ik het! The universe wanted me to have cake ! Zo! Nu jij, welk voordeel heb jij al ontdekt van de verlenging van de lockdown ?
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Mama, waar rent de tijd heen? Vlak voor het slapen gaan heeft Lev en ik een eigen ritueel om Kiy in bed te leggen. Lev vertelt een sprookje, meestal zelf verzonnen, maar altijd met dier dat een goede daad verricht. Ik zing een liedje, kietel Kiy over z’n rug op zijn favoriete manier, alsof mijn vingers regendruppels zijn en vertel hem gedetailleerd alles wat hij die dag heeft meegemaakt zodat hij paar dingen kan kiezen die hij het leukst vond. Daarna zegt ie: ‘ Dank je wel DAG, we zien elkaar niet meer terug.’ Ik moet altijd slikken van alle dingen waar Kiy dankbaar voor is, maar vandaag moest ik de brok in m’n keel echt terug dauwen. ‘ Vandaag is zo snel voorbij gerend’ zei ie, waar gaat de tijd eigenlijk naar toe? Gaat het naar andere mensen? Slaapt de tijd ? Nee, jongen, de tijd slaapt nooit... ZUCHT
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
De hofleverancier van mijn lach is jarig. Happy B day, liefste! Foto gemaakt net na een onverwachte skinny dip in gesmolten ijswater onder de regenboog bij het Oeschinensee in#pricelessmemories
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Heb jullie zoveeel te vertellen! Man, ik denk dat er in de afgelopen twee weken meer gebeurd is dan in het afgelopen jaar. De dag nadat ik geland was in Kiev voor een nieuw filmavontuur ging Nederland in lockdown. Hier kijkt men heel anders tegen het virus aan, de regels zijn anders en kan ik alles doen wat in Nederland niet kan. Mensen die met meerdere culturen opgroeien zullen dit verscheurende gevoel herkennen, hoe bizar het ‘meten met twee maten’ kan voelen en hoe het een beroep doet op de flexibiliteit van je geest. Dat laatste is denk ik sowieso HET thema van het afgelopen jaar, ons talent om veerkrachtig te zijn en wendbaar. Dat doet me denken aan mijn jeugd, toen er in de Sovjet Unie veel niet mocht en veel niet kon. Als een politiek concept was de unie mislukt, maar als een sociaal experiment ( was ook een soort fysieke en mentale lockdown ) heeft het veel inzichten opgeleverd in hoe een mens functioneert in een Truman show. Wat zijn de grenzen van geluk, vrijheid en ‘sanity’ in een lockdown? Veerkracht is mijn favoriete overlevingsstrategie gebleken het afgelopen jaar. Hoe zit dat bij jullie ? Wat was de grootste positieve ontdekking het afgelopen jaar ? Er staat een te gek muziekje voor jullie klaar de link in bio. @marcelkrijger ‍♀️ @thebuildingams
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Wat een dag! Dacht ik even in m’n eentje in Kiev in stilte op de set voorbij te gaan aan m’n verjaardag, mast daar dachten m’n dierbaren heel anders over. Later deel ik details, maar nu ga ik onwijs genieten van de liefde die ik vandaag heb gekregen. Mijn grootste zorg was hoe ik een boeket van 1,20 hoog ongeschonden in en uit de lift krijg en hoe ik al deze bloemen zonder vazen ga huisvesten in m’n huurappartement hier, maar eenmaal over de drempel stond mij nog een groter boeket op te wachten 🥰 #happybirthdaytome
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Feliciteer me! Was er een moment dit jaar dat ik dacht dat corona m’n beroep acteur de das zou omdoen ? Eerlijk ? Dat heb ik veel even gedacht, toen die grote klus in Moskou werd ontnomen doordat de grenzen dicht bleven. Theatertournee werd afgelast en films werden verschoven naar 2021. Maar toch heb ik deze gedachte als een matra in m’n hoofd laten afspelen: What’s mine is mine, trust the divine timing! En vorige week was het zover. Dezelfde regisseur als van de zomer vraagt me nu voor z’n volgende project. Hoofdrol. Acht afleveringen filmen in Kiev. Nu moet ik een triljoen dingen voor ik ga en vrede krijgen met dat ik zowel m’n verjaardag, Kerst en waarschijnlijk Oud en Nieuw en Lev’s verjaardag moet missen, maar mag ik even naar de n applaus voor de kracht van manifestatie en positief denken ?! Er zijn nog zoveel leuke serendipity details aan dit verhaal die ik later wil delen, maar nu ga ik alvast m’n koffers inpakken! Remember, keep dreaming and always, ALWAYS wear your (invisible) crown! @nickyonderwater
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Wat een cadeau was @hetperfecteplaatjertl ! Als er geen virus was geweest, had ik nooit de tijd kunnen maken om aan zo’n programma mee te doen. Vóór ik begon zag ik mezelf zeker in de finale, maar toen ik begonnen was, viel ik elke aflevering weer in de verbazing dat ik de volgende had gehaald. Het was de grote ploetershow en ik vroeg me telkens af waarom ik hier in godsnaam aan was begonnen. Gelukkig zie ik de ironie ervan in dat juist ik er met een fashion shoot uit ga. Het was heerlijk de bevlogenheid van @soykroon te zien en hoe geniaal het brein van @stefano_keizers en hoe verfijnd de smaak van @jannyvanderheijden is, hoe elegant @bertvleeuwen zich door de opdrachten heen beweegt en hoe intuitief @bibibreijman te werk gaat. Dank voor dit feestje, ik ben heel dankbaar er zo lang deel van te hebben uitgemaakt. Zeker na de militaire operatie. Die dag wordt in mijn herinnering ingelijst. Diepe buiging voor het team die dit programma maakt, de jury, @canonnederland en de weergaloze @tijl_beckand !
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Wat ik nooit verteld heb... Is dat we derde week van maart hoogstwaarschijnlijk COVID hebben gehad. Het enige symptoom was het verlies van smaak en reukvermogen wat destijds nog geen officieel erkend symptoom was. Het duurde hooguit 10 dagen. Verder niets. Geen snot, hoest, verhoging. Ja, misschien een beetje spierpijn. We hebben begin april een paar bloedtesten gedaan en het resultaat was telkens: antistoffen. Het leek alsof we er heeeeeeeul makkelijk vanaf waren gekomen. Het eerste wat we deden toen de quarantaine dreigde was: bloedtesten op allerlei tekorten om die vervolgens proactief aan te vullen, zodat het lichaam de natuurlijke immuniteit optimaal zou inzetten. Maar nu zoveel maanden later merk ik toch iets geks. Ik heb afgelopen tijd opvallend last van geheugen verlies. Ik kan niet op de meest makkelijke woorden komen en ondanks dat ik verre van hypochonder ben, moet ik toch steeds vaker aan die film denken met Julianne Moore, Still Alice . Ik weet niet hoe ‘nerdy’ jullie alle wetenschappelijke publicatie lezen, maar long covid schijnt onder andere dit soort gevolgen te hebben. En nu ga ik aan de Max geheugentrainer Herkenbaar ? De tekening is van de @makes_a_lot Dubbel tap op de foto als je dit talentvol vindt . . . #longcovidsymptoms #longcovid
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Is Halloween al voorbij ? Hier had ik zo’n zin in. Lekker naaldhakje en een thermo getailleerd lookje. Helemaal duurzaam ook, want dit plantaardige glaswol is geproduceerd met 70% minder energie. Lev had deze gecoupeerd en afgestyled met een scherpe accessoire! Voor zichzelf had ie een mooie pantalon gemaakt uit dit ecologisch glaswol, dus @jandeisolatieman kan zo een mode kledinglijn gaan beginnen. We zijn bijna door alle 500m2(!) isolatie heen en dat betekent dat het einde in zicht is. Heerlijk al jullie tips en verhalen in DM over jullie verbouwingen. Keep them coming ! #glaswol #isolatiemateriaal #duurzaamverbouwen #duurzamematerialen #jandeisolatieman #isolatiematerialen #ecoseglaswol
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Feesten tijdens Corona? Het zijn geen vrolijke tijden, maar zelfs nu moet je je eigen slingers ophangen. Eind dit jaar zou ik groots m’n verjaardag vieren, maar dat zit er niet in. Wel het vieren natuurlijk, maar ‘groots’ moet ik nog even herdefiniëren. Ben zo benieuwd van jullie te horen hoe je binnen de lijntjes toch een feestje hebt kunnen maken als je jarig bent geweest de afgelopen 8 maanden. Of misschien was je wel (zoom) gast bij een creatieve jarige. Wat zijn de hacks ? Want ik wil dit jaar wel met een knaller afsluiten. Jullie hebben me trouwens suf gevraagd over deze gekke broek bij de vorige aflevering van het perfecte plaatje. Hij is van een heel eigenwijs merk @yproject_official een soort gigantische uitneembare gulp #jarigincoronatijd #jarig #verjaardagvierenincoronatijd
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
De Verbouwing! Ja, ik snap wel dat @saskianoort daar een bloedstollende bestseller over heeft geschreven. Nog even en we moeten weer in relatie therapie 🤭! Heb een highlight aangemaakt zodat jullie mee kunnen leiden uhhh lijden. #VicVerbouwtLev #LevSlooptVic
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
In een bijzonder goede bui vandaag! Die verbouwing is echt heerlijk. Lev en ik praten weer met elkaar. De vraag is altijd voor hoe lang 🤪 Hopelijk lang genoeg dat we de staycation bij @conservatoriumhotel in vrede kunnen genieten dit weekend. In stories trouwens een beauty give away twv €700 van @imageskincarebenelux van mijn favoriete masker. Keep smiling, keep shining !
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Hey you! Ja, jij daar, die me volgt maar nooit tegen me praat. Wie ben je ? Is je maandagochtend ook zo zwaar als m’n pruik ? Kick some ass this week!
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Docu #eerlijkefoto van @miljuschka op @videolandonline heeft volgens mij raak geschoten! Heb jij hem al gezien ? Mijn DM stroomt vol met hele lieve berichten, waarvoor dank! Het is natuurlijk redelijk bizar dat we door Instagram in een constante wedstrijd zijn komen te zitten over wie het strakst, het dunst, het rondst, het bruinst, als het maar een superlatief is...dan ben je de duim omhoog ‘waard’. It’s messing with our mind. En omwille van onze kids, dochters en jongens moeten we kijken hoe we ons uit die strijd onttrekken ondanks dat het algoritme dat wil dicteert. Beide foto’s zijn niet bewerkt, maar de eerste foto zou ik nooit op insta zetten omdat ik mezelf in m’n hoofd liever zie zoals op de tweede foto. Dat is wel redelijk ziek, ik weet het, maar het is wel waar. Ben ook heel benieuwd of de mannen naar de docu hebben gekeken en wat ze ervan vinden. Lets keep it real!
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Fietsendief, hoe brutaal kun je zijn?! Zie je me shinen op m’n @cortinabikes ? Check in de video hoe de fietsendief alle shine steelt om 04:00 in de ochtend. We waren een nachtje niet thuis en onze buurvrouw filmt moedig deze man die de ballen heeft in discussie te gaan met haar dat de fiets van hem is! Ik heb lang getwijfeld of ik deze video online ging zetten in verband met privacy. Maar de man is helaas niet herkenbaar. Tenzij iemand z’n stem herkent. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt en ik vrees dat Lev vanaf nu met een honkbalknuppel onder ons bed gaat slapen om dit soort lui fatsoen bij te brengen. Zitten we straks met een strafblad. Hebben jullie ervaring met goede tracksystemen ? Of met honkbalknuppels?
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Zenuwslopend! Voor mij, maar voor jullie is het heerlijk leedvermaak hoe ik door @hetperfecteplaatjertl heen ploeter ? Wat een droom, zo’n kostuum shoot! Nu heb ik in elk geval al een soort selftape voor een rol in een periode film 🤭 #hetperfecteplaatje #hetperfecteplaatje2020 #canonnederland
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Hier had een post over Venetië moeten staan. De nieuwe culturele en culinaire ontdekkingen van een paar weken terug, maar dat lijkt me nu niet zo gepast. Een binge watch lijstje met series die me diep geraakt hebben de afgelopen tijd. Meestal met een traan, maar vaker met de lach. Bewaar deze in bookmarks voor de koude avonden voor de open haard in de armen van je geliefde. Normal people. Met stip op één! Intense liefde en pijn teder en rauw verfilmd. De poëzie druipt van het scherm evenals de tranen. Dat kwetsbare gevoel van een eerste liefde, de ontluikende sexualiteit van twee Ierse tieners die door de jaren heen intens verbonden zijn, maar door klasse, afkomst en allerlei andere onzin de liefde niet mogen laten zegevieren. Call my agent. Een Franse comedy over het leven van een acteurs agentschap in Parijs. Hilarisch en herkenbaar voor elke acteur. To the Lake. Kersverse Russische serie op Netflix over een pandemie die je op het puntje van je stoel houdt Killing eve. Spionage serie zoals je hem nooit eerder hebt gezien. Verlangen, moord en mysterie, twee vrouwelijke hoofdrollen waar soortgelijke rollen normaal door mannen worden gespeeld. ‘Heart stoppingly brilliant’. Tot het 3de seizoen. Chernobyl. Fenomenaal testament van een kernramp. Hoe reconstrueer je een historische gebeurtenis en laat je de kijker constant doordrongen worden door het onzichtbare, ongrijpbare gevaar. Kijk niet voor het slapen gaan, maar KIJK. Je maag keert om, maar blijf kijken, want hoe vaak word je tegenwoordig ècht geraakt door een tv drama? The Great. Extreem knap geschreven satire over het Russische hof van Katarina de Grote. De poederige pruiken, politieke intriges en de battle of the sexes op een hilarische manier verteld zonder erbij teveel in de weg gezeten te worden door historische feiten. Maar ook Doctor Foster Ozark Big Little lies Little fires everywhere Mrs America When they see us Nu jullie m’n smaak kennen, welke kan ik hier nog aan toevoegen ?
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Dat je net alle moed bij elkaar hebt verzameld om een beauty video op te nemen en dan krijg je een fraaie witte kop (doe maar niet inzoemen ) in je hals Fuck it, ik ga t niet eens photoshoppen cause the glow outshines the flaw In stories zie je m’n ‘no make up’ make up in 3 minuten ( = lees ‘i’m a mom make up ) met m’n favoriete foundation en een primer die alle oneffenheden behalve die witte kop blurrrrt als een malle Via link in bio vind je een handige handleiding hoe je de juiste kleur foundation kan kiezen en tot einde van de maand krijg je % op deze beauty toppers van @imageskincarebenelux
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Vanavond 20:30 begint het @hetperfecteplaatjertl Oh man, jullie gaan zo in de scheur liggen om onze (wan)prestaties Op wie zet je je geld als winnaar van dit seizoen ? @artrooijakkers @miljuschka @jannyvanderheijden @bibibreijman @bertvleeuwen @patricia_paay @soykroon @stefano_keizers @raybar180 #cannonnederland
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Jongens, wat gaan jullie lachen om dit programma! Heb zoveel voorpret namens jullie Wie is fan van @hetperfecteplaatjertl? Vanaf dinsdag aanstaande op RTL4 #hetperfecteplaatje @rtl.nl
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Does size matter? Oh yeah, ben dol op zijn lange 🤪 tenen. Wie van ons heeft denken jullie de langste ?
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Nieuwe tatoeage?! Speciaal voor WereldMeisjesdag maakte @samiracharroud deze illustratie. De Verenigde Naties hebben 11 oktober wereldwijd uitgeroepen tot de dag waarop we aandacht vragen voor de gelijkheid tussen meisjes en jongens. Bizar dat het nog steeds nodig is. Maar de feiten zijn schokkend. Elke 3 seconden trouwt er bijvoorbeeld een meisje dat zelf nog een kind is. Jezelf kunnen ontwikkelingen vrij van geweld en met respect is helaas nog niet vanzelfsprekend. Via link in bio lees je meer over wat je kan doen. Like de post zodat meer mensen deze boodschap te zien krijgen. Heel trots deel te mogen uitmaken van deze campagne samen met @giovancamusic @simonekleinsma.official @moisetrustfull @viviennevandenassem door @jipbroeks #thefutureisequal #girlsfirst #planinternational
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Eenzaamheid. Ondanks de digitale ‘verbinding’ voelen ook veel jongeren zich eenzaam. Vandaag start de week tegen eenzaamheid. Ik vond het initiatief BelBuddy’s van @margrietnl zo hartverwarmend dat ik het graag met jullie wilde delen. Vrijwilligers met een flinke dosis levenservaring staan van maandag t/m vrijdag van 18:30 tot 22:00 uur klaar met een luisterend oor. Vertel over Belbuddy’s of deel het telefoonnummer zodat we wat licht laten schijnen op dit taboe. Check link in bio voor meer informatie en een hartverwarmende video in stories. Het nummer van BelBuddy’s is 088-0767700.   @rogerneve #JongEnEenzaam #DurfTePraten #MargrietBelbuddys #weektegeneenzaamheid #belbuddys
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Kisses from Venice
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
‘Fashion is dood!’ is niet een van mijn favoriete uitspraken van de meest invloedrijke mode trendwatcher Lidewij Edelkort, maar het blijkt een van de meest treffende. De uitspraak deed ze al in 2015, maar hij is actueler dan ooit. Hebben jullie de september issues gezien van de modebladen ? Allemaal gaan ze over duurzame mode. Vandaag start de duurzame fashion week in Amsterdam. Via link in bio kun je t programma volgen en antwoorden vinden op hoe je je eigen last kan verduurzamen. IK doe dat zo: Ik koop weinig. Als ik koop moet het stuk minstens 10 jaar mee kunnen in mijn kast. Daarvan hoeft t niet per se alleen in mijn kast ‘te leven’. Als ik het zat ben moet het stuk waardig doorgegeven kunnen worden. Daarvoor is stofgebruik cruciaal. Verliefd worden is op een stuk, maar een relatie aangaan ja veel waardevoller. Als je voor een stuk zorgt alsof het ‘familie’ is en geen wegwerp artikel dan ga je er intenser voor zorgen. In mijn geval betekent dat veel handwas en soms stomerij. Ik winkel nooit zomaar voor de lol, want dan is de verleiding iets te kopen veel te groot en eindig je met losse onsamenhangende stukken in je garderobe. Huiswerk maken doe ja thuis online. Plannen en uitzoeken welk merk betere grondstoffen gebruikt en betere werkomstandigheden biedt. Na een avondje googlen ben je er al snel uit of je favoriete merk goed bezig is. Voor meer tips en inzichten volg je @fash_rev en @dutchsustainablefashionweek 🖤 Op de foto heeft @jessedonker een jurk gemaakt van een vintage trench coat voor de duurzaams editie van &C magazine. Niet echt geschikt voor t echte leven zou je denken, maar dat was precies wat ik vroeger deed toen ik weinig kleren had en er toch iets van wilde maken
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Wie is er ook ALTIJD te laat? Wat is het beste excuus dat iemand ooit heeft verzonnen om te laat te komen? Er is trouwens een heel sexy woord voor in het Engels. Tidsoptimist! Ofwel iemand die zoooo optimistisch is over hoeveel tijd er nog is dat ie daardoor vaak (te) laat is. Toch een optimistische wending aan een treurige eigenschap, toch?
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Ready to caption this one? Een, twee, drie, go!
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Zie je die plastic bril? Bij @andcgram wilden ze me graag van m’n meest duurzame kant zien en dus bedacht @jessedonker een briljant concept. Deze keer werden geen koeriers uit Parijs verwacht met de duurste Diors en Chanels die na de shoot weer per koeriers terug gingen. GeenCO2 uitstoot, nee, want @koersvoncremer zouden deze beelden gewoon monteren op m’n naakte lijf. Dat feitje moest ik even wegslikken daar op de set, dus denk vooral veel ongemak en huidskleurige corrigerend ondergoed bij de foto’s, waar ik jullie komende dagen mee ga spammen. Wat zouden jullie ervan vinden als alle modeshoots er zo uit zouden zien? Maar even terug naar die plastic bril...in &C staat een uitgebreid interview over hoe Lev en ik ons plastic gebruik drastisch hebben verkleind. Aanstaande zaterdag is de @worldcleanupday2020 . Wie doet er mee? Je kan op straat zwerfplastic verzamelen en fotograferen via litterati app, zodat @plasticsoupfoundation meer onderzoek kan doen hoe we dit probleem beter te lijf kunnen gaan! Je kan je via link in bio aanmelden. #worldcleanupdaynl #plasticsoup #zwerfplastic #plasticsoupfoundation #worldcleanupday2020 #plasticafvalverminderen #plasticafval
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Over paar dagen ga ik een give away doen van een te gek badpak, maar tot die tijd kun je komende 5 (!) dagen met 30% korting bikini’s shoppen. Er zijn ook shape badpakken tot maat 52. Gebruik code VICTORIA-30 en check in stories welke items van gerecyclede petflessen zijn gemaakt. Link in bio. P.S. korting geldt niet voor sale items
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Oogst van een half uurtje suppen gisteren. Wat een troep, mensen! Rietjes, snoepzakjes, sigarettendoosje plasticjes, piepschuimen bakjes van de fastfood ketens, frisdrank flessen, chipszakjes en peuken, vooral veel peuken. Zouden er nog mensen zijn die NIET weten dat er plastic zit in sigarettenfilters? Mensen die denken dat het wel los zal lopen met dat plastic? Ik wil natuurlijk heel graag geloven dat al deze troep per ongeluk met de harde wind is meegenomen vanuit een bootje en dat niemand het willens en wetens in het water heeft gegooid. MAAR iemand heeft het wel willens en wetens gekocht en verkocht en zolang we daar geen drastische gedragsverandering in weten te realiseren blijft de troep de natuur verpesten. Vandaag gingen we weer suppen en er lag evenveel als gisteren. Heel demotiverend natuurlijk, want je wil ook een keer suppen for the fun of it en niet alleen om andermans troep op te vissen. Hebben jullie wel eens een opruim uurtje gedaan ? Heeft dat effect gehad op jullie koopgedrag van plastic of zien jullie daar geen relatie tussen ?