Victoria Koblenko

Публикаций
572
Подписчиков
173,8 тыс
Подписки
2 271
Сайт:
https://www.urbanista.com/nl/?utm_source=influencer&utm_medium=social&utm_campaign=victoria_k
Род занятий:
известная голландская актриса, телеведущая, блогер.
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Hoeveel benen tel je ? Vandaag was het bijna een been minder geweest. Ondanks dat m’n lief meestal te spreken is over m’n stuurkwaliteiten heb ik hem vandaag tijdens een parkeermanoeuvre zo aangereden dat z’n been tussen de autodeur en de garage kwam. Als het andersom was gebeurd was ik nu waarschijnlijk een scheidingsprocedure begonnen Maar Lev... ‘Dacht je ff snel te cashen? Vergeten dat die benen niet meer verzekerd zijn?’ Tja, Lev is kampioen in lachspieren trainen op de meest pijnlijke momenten. Vreselijk irritante eigenschap. Vooral, omdat ik hem zelf niet heb 🥺
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Waarom ik een racist ben ? (op deze foto) Beloof je me dat je tot het einde doorleest ? Alweer dezelfde foto, hoor ik je denken. Ja, het moet even. Vorige week plaatste ik deze foto. Hij was 4 jaar geleden gemaakt voor een campagne voor women empowerment, maar door de omstandigheden ( die er nu ff niet toe doen) was ie niet gebruikt. Zonde, want daar had een talentvol team belangeloos aan gewerkt. De haarstylist had me destijds prachtig ingevlochten. Waar ik me toen niet bewust van was, evenmin als de haarstylist zelf ( van Surinaamse afkomst) is dat specifiek deze vlechten zwarte vrouwen diep kunnen kwetsen. Deze cornrows of canerows refereren namelijk aan het verleden van slavernij en onderdrukking. Dat heb ik vorig jaar geleerd op @withuiswerk In vele Afrikaanse landen waar ik op reis ben geweest, was invlechten een soort brug, het elimineren van een taal barrière, een manier om dichterbij elkaar te komen ( in mijn ervaring ). Maar het invlechten van wit haar wordt soms als intens pijnlijk ervaren, omdat zwarte vrouwen dit jaren lang werden geacht te bedekken. Daarom is het not done om deze haardracht te dragen voor witte mensen ongeacht of ze daarmee hun waardering en inspiratie willen uiten. Deze oude foto heb ik 10 dagen geleden geplaatst zonder bij deze gevoeligheid stil te staan = blinde vlek. Het was de enige foto die ik op m’n telefoon kon vinden met bruin haar, maar dat is geen excuus voor de blinde vlek, want ik had kunnen weten dat de tijdsgeest deze braids niet kan verdragen. Mijn oprechte excuses voor de mensen die dit heeft gekwetst. Ook al was er maar 1 opmerking onder de foto dat dit culturele toe-eigening is. Die was terecht. Jullie kunnen niet ruiken dat het gaat om een oude foto, gemaakt in een tijd waarin er geen open zenuw was voor dit verschijnsel. Er is mij 2 keer in DM verzocht deze foto van mijn feed te halen. Dat lijkt verwaarloosbaar, maar ik denk dat er meer ruimte moet komen voor dat geluid. En die ruimte probeer ik te maken door deze foto juist NIET te verwijderen. Als deze foto verdwijnt, leert niemand hier iets van. Daarom vanavond live met @ireneavogadri en @teshura_styling 20:30 over #culturalappropriation
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Saturday night.... Ja, zo liggen we erbij in ons eigen bed. Iets met slingers die je zelf moet ophangen🤪 Deze week is het mijn beurt in bed. Lev wil altijd ruwe linnen en ik wil witte gesteven hotellakens. Compromis is dat we om de week om de beurt onze zin krijgen Deze witte lakens zijn trouwens van bamboe, stuk duurzamer dan katoen en een stuk zachter. Sowieso moeten we bamboe meer als alternatief gaan inzetten bij textiel industrie. Katoen gebruikt wel 10000 liter water per kilo oogst. Bamboe brengt per m2 tot 10 keer meer op en gaat 3x langer mee dan katoen. Het is de investering in gebruik en voor de planeet dus dubbel en dwars waard. En via @ynot.nl nu met 51% via link in bio. #kiesbeter #duurzamer #bamboe #ynot #duurzaambamboe
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Zoveel complimenten over het pak gisteren! Hij is van @iljaamsterdam en is helemaal hoe ik me deze lente wil voelen. Badass and pink
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
I said yes to the fles! Afvallen ? Deze waterfles heeft een innovatieve oplossing. De meest wijze les die ik ooit leerde van een voedingsdeskundige is not to drink your calories, but eat them! Sindsdien drink ik nooit meer frisdrank. Maar eet ik wel veel chocolade Wist je dat 80% van de ervaring van smaak via onze neus gebeurt? De technologie van deze Air Up fles komt uit Duitsland en maakt slim gebruik van onze neus. Je vult de fles met bruis of kraanwater, zet er een geur pod op met een ‘smaak’ naar keuze. Je brein denkt dat je passievrucht, mandarijn, koffie, komkommer drinkt, maar in feite krijg je niets anders dan water binnen. Tadaaa! Geen suikervervangers of calorieën. Kies je eigen ‘smaakje’ via @airup #DrinkMeerWater #TasteIsInTheAir #waterfles #samenwerking #AndersDenkenAndersDrinken
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
As close as my outfit ever got to sunshine ️ Het wordt een heerlijke dag, kick some asssssss
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Blondine of een brunette ? Zit er serieus over na te denken om terug naar m’n natuurlijke haarkleur te gaan. Wat zeggen jullie ?
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Yep, dat ben ik! En ik heb jullie nodig. Kiy en ik lobbyen bij Lev voor een hond en we kunnen alle hulp gebruiken, dus please help ons @elevchenko te overtuigen. Dit ben ik trouwens toen ik even oud was als Kiy en mijn ouders waren gelukkig beiden gek op honden
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Zie je die berg textiel ? Dat is 300kg aan kleding, een fractie van de 300 miljoen stukken kleding die we in Nederland weg gooien. Jaarlijks! Reken even uit hoeveel dat per persoon is...? Je gaat ervan stotteren ;-) We kopen 60% meer kleding dan 16 jaar geleden. En er zijn 32 miljoen zwembaden schoon water nodig om deze kleding te produceren. 60% van alles wat we kopen belandt binnen een jaar op de textiel afvalberg. Onvoorstelbaar, toch ? Misschien heb je net als ik het afgelopen jaar gemerkt dat je veel minder spullen nodig hebt om gelukkig te zijn. Misschien had je net als ik meer tijd voor handwasjes en voor de kleermaker gehad. Misschien kocht je minder of juist meer vintage, maar een ding is duidelijk! Dit moet anders. Hoe? Je kan jezelf tijdelijk op textiel dieet zetten, een dagboek bijhouden wat je allemaal koopt. Wat je draagt en wat je weg doet. Ik hanteer al een tijdje de regel 3 out 1 in. Voordat ik 1 item mag komen moet ik er 3 een andere bestemming geven. Dat wil zeggen, verkopen op een vintage platform of weggeven. Omdat ik al heel lang geen fast fashion meer koop heb ik geen items in m’n kast die ik weggooi behalve een eenzame sok of een versleten bh. Alles wat ik koop moet lang mee kunnen, dus niet na een paar wasjes de kwaliteit verliezen. Dat betekent meer handwasjes of op 30 graden wassen, zodat je het langer draagt. #1jaarlanger heet de campagne van @ecover_nl maar het liefst gaan we natuurlijk voor nóg veel langer, toch?
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Verbouwingsupdate! Toen we ruim 20 jaar geleden voor het eerst naar Japan op reis gingen, waren mijn billen in het paradijs beland. In elk hotel, restaurant, winkelcentrum had je warme wc brillen met douche en föhn in allerlei standjes. Ik ben na die reis nog enkele maanden bezig geweest met het invoeren van zo'n royal douchewc experience naar Nederland, maar technisch gezien was er toen helaas een te grote uitdaging. Maar dat gevoel, alsof je op een troon zit, DAT ben ik nooit vergeten. Toen we gingen verbouwen wisten Lev en ik het zeker, NU is het tijd voor die Rolls Royce onder de toiletten. Een douchetoilet, namelijk de @geberit_nl AquaClean Mera douchewc, met afstandsbediening en een app, zodat elk lid van het gezin een eigen instelling heeft. En ja, de ladies hebben twee standjes om schoon te sproeien en zelfs een fohn :-) En had ik al gezegd dat het deksel door een bewegingssensor uit zichzelf open en dicht gaat? Mensen met een peuter in huis weten dat juist dat, een gebrek aan vallende toiletbrillen ‘s nachts, een ware luxe is. Kortom, vechten voor een plekje op het toilet tegenwoordig haha! Check stories #geberitinhuis #partner
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Regressie Bij gebrek aan reizen die groots en meeslepend zijn (zoals op deze foto) heb ik maar vele reizen naar en in mezelf ondernomen. Geloof me, het is makkelijker om in m’n eentje in Syrië of Afrika rond te zwerven dan een duik te nemen in m’n eigen onderbewustzijn. Daar moet ik veel meer moed voor bij elkaar schrapen. Niet elke poging van die reizen is ‘gelukt’ , maar vanochtend heb ik voor het eerst een regressie sessie gehad met @hypnoticelena en sta helemaal te stuiteren. Eerst natuurlijk door een tranendal moeten kruipen, maar uiteindelijk is de overwinning op zichzelf toch het zoetst. Zijn jullie bekend met ankers, nlp en zelf hypnotherapie ? Is het iets waar we misschien binnenkort een live sessie van kunnen doen met een expert op dit vlak ? Ik ben in elk geval heeeeel enthousiast! Happy weekend op deze bijzondere equinox dag #regressie #hypnotherapie #nlp #equinox
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Weet je nog dat je zo’n bandje in je walkman deed en dan een krakkemikkige koptelefoon op zette en je on top of the world voelde? Ja...dat was in vorige eeuw. Lichtjaren technologische innovatie verder zijn de headphones water resistant en kun je met voice control op reis door talloze muziekjes of misschien wil je zoals ik wel eens helemaal géé muziekje, maar meditatie doen. Als ik deze op zet in huis, dan weet iedereen dat ik er even niet ben. Ook al kunnen ze me zien Geloof me, mijn moeder zou een moord doen voor zo’n ‘uitje’ 35 jaar geleden. Van alle samenwerking tot nu toe krijg ik nog wel de meeste complimenten over de @urbanistalife headphones, vandaar dat we dat gaan vieren! Ga naar link in bio voor 20% met code: Victoria20 #urbanista #urbanistamiami #partner #urbanistastories #kortingscode #activenoisecancelling
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Stem op een vrouw! Of is positieve discriminatie nog taboe? Toen ik studeerde, was er geen haar op mijn hoofd die vond dat vrouwen gekozen zouden moeten worden om wat er tussen hun benen zit. Natuurlijk gaat het om de skillset, professionaliteit. Dat is een noodzakelijke voorwaarde, maar als op basis van gelijke skills alsnog weinig vrouwen doorstromen tot topfuncties in bedrijfsleven en politiek moeten we onze trots en naïef vertrouwen in gelijke kansen opofferen voor betere uitkomst ? Het viel me in DM op dat vooral mannen het onbegrijpelijk vinden dat er een noodzaak is voor positieve discriminatie. Het is een bitter feit dat gelijke kansen op papier niet vertaald worden naar gelijke uitkomsten in praktijk voor vrouwen. Nederland staat op nr 41 van de wereld... 15 jaar na m’n studie is er 0% meer vrouwen gekomen in ons parlement. Niet 1 vrouw is er bij gekomen in 15 jaar! Nederland scoort hierop een onvoldoende in de wereld ranglijst. En daarom moet alle gene over positieve discriminatie even opzij. Persoonlijk ben ik aanbeland bij: ‘dan maar zo’ of ‘het doel heiligt de middelen’. En eerder was Neelie Kroes ook radicaal van mening veranderd over quota voor vrouwen in topfuncties. Als we niets doen, duurt het met deze mythe van gelijke kansen nog 100 jaar voordat er 50% vrouwen in de TK zit. Uit onderzoek van politicologen @zahrarunderkamp en @lizamugge van de @uva_amsterdam blijkt dat de kwaliteit van de ambacht van politiek er inhoudelijk op vooruit gaat als er meer vrouwen vertegenwoordigd zijn. Het gaat dus niet eens om vrouwen in top functies te krijgen en te houden voor de statistiek, maar om de kwaliteit die ontstaat voor ons allen als maatschappij. Kunnen we dit AJB een keer proberen ? Volg link in bio voor het volledige onderzoek en check op www.stemopeenvrouw.com hoe je slim kan stemmen zodat er meer vrouwen in het parlement komen. En doe ons allen een plezier...reageer niet primair, maar lees dit onderzoek en pas je overtuigingen aan op basis van de feiten en cijfers. I beg you! #stemopeenvrouw #stemmen #verkiezingen2021 #17maart2021 #stemwijzer
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Free the
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Niet inzoemen om te zien of er niets uit m’n bh springt AUB Ik weet niet wat voor slechte gewoontes jullie aan jullie kids doorgeven, maar dit is er eentje van mij...op elk bed waar we komen, in een hotel of zo daar MOET ik op springen. Thuis ook. Lev doet nooit mee, zoveel levendigheid kan ie niet aan 🤪 Maar hij had wel in mijn afwezigheid met iemand anders het bed gedeeld, ene Emma. Ze kwam als beste uit de test zei ie bij de Consumentenbond. Geloof jij het? Anyway, stel dat je man ook een frisse bedpartner in de slaapkamer wil halen, dan ga ik hem een handje helpen met een code. Tot 31 einde van de maand 36% met VICTORIA bij @emma_matras Thank me later #besteuitdetest #consumentenbond #partner #nieuwmatras #emmamatras
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Deel 2 Waarom zou je meewerken? Het antwoord is ingeweven in dit beroep. In elk contract staan een paar dagen die je ‘verplicht’ bent te besteden ter promotie van een project. Gratis, want je wordt immers wel betaald voor het filmen. Maar het komt regelmatig voor dat de journalist die je interviewt voor een serieuze titel ook als zzp’er schrijft voor andere titels. ’Mag ik even tussendoor een vraagje stellen voor de party/story/privé laat geen twijfel over wat er dan gebeurt. Ijdelheid speelt ook een grote rol, eerlijk is eerlijk. Het zit zo in ons systeem dat als je in de media staat dat je succesvol bent dat het even duurt voordat je de vieze smaak van die zeepbel proeft🤪 Laat ik voorop stellen dat er erg veel goed gaat, omdat een goede hoofdredactie waakt over dit proces, maar gezien de bijval van de andere bekende vrouwen in de vorige post raak ik een gevoelige snaar. Een Prada jas op een BN’er op een cover garandeert een betere relatie met deze adverteerder. Punt. Natuurlijk ben ik intens dankbaar voor die talentvolle fotografen en stylisten, normaal zou je een godsvermogen betalen aan een team professionals dat je door een wasstraat te haalt om er op je mooist uit te zien. Mits je zelf natuurlijk mag meedenken wat de definitie is van ‘ op je mooist’, anders ben je gewoon een gratis model. Elk blad heeft een eigen brand identity heeft en elke keer is er een ‘onderhandeling’ over of je kan ‘voldoen’ aan dat beeld. Linda, Wendy, Chantal zijn niet voor niets voor zichzelf begonnen. Een keer heeft de hoofdredacteur van een blad letterlijk gezegd dat ik niet op de cover zou komen als ik de foto waar ik m’n tanden bloot lach zou afkeuren. Dat ik me bij die foto doodongelukkig voelde leek een non argument en vroeger zou ik absoluut gezwicht zijn onder die ‘dreiging’ maar intussen wist ik dat als ik ‘dan maar niet op de cover’ zou zeggen dat ik er toch op zou komen, omdat de adverteerders daar waarschijnlijk warmer voor lopen. Maar reclame in bladen vinden we normaal. Op social media krijgen mijn collega’s het soms zwaar te verduren als ze een keer zelf van hun mediawaarde willen genieten. Gaan jullie daar nu met andere ogen naar kijken ?
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
De zachte kant van... Hoeveel reacties ik wel niet kreeg van vrienden over de titel op de cover En hoeveel ik deze titel ontzettend goed bedoeld was suggereert ie ‘nieuws’ alsof de zachte kant een ‘sensatie’ is. Wat impliceert dat ik normaal niet zacht over kom. De meeste van jullie werken niet in de media business en weten niet hoe het werkt. Daarom leek het me leuk om daar wat over te vertellen. Wisten jullie dat je altijd gratis mee doet een een interview en fotoshoot ( terwijl de interviewer, fotograaf, stylist en visagist er niet pro deo staan? Je krijgt het interview meestal te lezen voor publicatie, maar mag alleen feitelijke onjuistheden wijzigen. Terwijl het vaak de toon is die de sfeer bepaalt. Ik neem daarom zelf interviews op om te voorkomen dat er discussie ontstaat of ik echt iets doms heb gezegd of dat de interviewer je z’n eigen vocabulaire in de mond stopt. Intussen na zoveel jaar in het vak mag je de foto’s van de shoot voor eigen gebruik krijgen, maar het is een jarenlange strijd geweest of je er wel ‘recht’ op hebt omdat je portretrecht immers vervalt vanaf het moment dat je poseert voor de fotograaf ( tenzij vooraf schriftelijk afgesproken ) De media titel verstuurt een persbericht met de meest pittige quotes in de hoop dat andere soft media ( lees yellow press achtige entertainment) ze overnemen met een referentie naar de originele titel, zodat men het blad gaat kopen. Wat voor quote er op de voorpagina komt te staan wordt bepaalt door de eind redacteur en niet de journalist. Daarom is het haast onmogelijk om vooraf aan te voelen of er ‘extreme sex’ op je foto komt te staan ( ja, het is me wel eens overkomen op een cover ) of ‘ de zachte kant van’. Je staat dus een dag lang gratis te poseren terwijl je niet weet of de foto’s mooi worden en of je ze mag uitzoeken. ( dat is met @feriet trouwens altijd wél het geval) Je vertelt een paar uur lang over je passie of project terwijl je niet weet of daar een alinea of 1 zin aan wordt gewijd. De hamvraag dient zich aan: waarom zou je dit doen? De woorden voor deze post zijn op, maar als jullie dit soort backstage verhalen leuk vinden dan ga ik er meer over vertellen
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Die verbouwing heeft even op z’n gat gelegen, maar niet als het op mijn meditatie kamer(tje) aan komt. Ik heb voor de lijsten die ik al had nieuwe uitzichten besteld. Deze keer super abstract en tijdloos, zodat het oog maximaal aanvullend kan mee deinen met het geluid van de guided meditaties die ik dagelijks doe. Zoals vorige keer mag ik jullie weer blij maken een code bij @desenio om jullie favoriete ruimte in huis aan te kleden. Gebruik KOBLENKO voor 30% korting via link in bio. Geldig tot donderdag 25 februari ( de code geldt niet op lijsten, handpicked posters en gepersonaliseerde posters) Meer updates van de verbouwing in stories #takingmymeditationseriously #collab #desenio
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Kutcontent? Zijn jullie klaar voor wat yonistories ? Ja, ik dacht, ik moet de pijlen even richten op een heeeeeel ander onderwerp om uit de shadow ban te komen Dit wordt wel een super serieuze post over vrouwelijke gezondheid. Geen idee hoeveel van jullie leven met de maan en praktijken doen om in contact te blijven met je vrouwelijke energie. Afgelopen tijd heb ik een paar ervaringen opgedaan die me erg veel hebben gegeven op dat vlak en die wil ik delen. Ik begin met een ‘instap model’, de Yoni meditatie, een initiatief van Anna die zelfs een speciaal yoga kussen voor het vrouwelijk orgaan heeft ontworpen, waarbij je hete kersenpitten met essentiële oliën druppelt voordat je erop gaat zitten. Een ervaring, waarvan ik vooraf dacht: ‘nou, doe ff gewoon, maar wat een fantastische trip bleek te zijn, mede door de verhalen van andere vrouwen die meededen. Mocht je een mooi cadeau zoeken voor je yoni dan is @yoniheaven echt een aanrader. De ervaring die ik als groffer geschut classificeer is de bekkenbodem therapie of yonimassage ( niet te verwarren met erotische varianten ) waarbij je door een therapeut ( sinds anderhalve jaar is deze beroepsgroep officieel geregistreerd in NL ) wordt gemasseerd om knopen en blokkades te verlichten. Geschikt voor vrouwen met misbruik in het verleden, vervelende ervaring met een zwangerschap, of minder prettige seksuele contacten. Dit is een vrij kostbare therapie. Ik gok dat dit met name is om de drempel te verhogen tussen the real deal en mensen die voor de lol in je lady fafa willen roeren. Deze ervaring is verre van lekker, want je hebt er veel vertrouwen en concentratie voor nodig om je eraan over te geven. Waarom deel ik dit ? Omdat ik destijds graag eerder had willen weten dat Pelvic therapy bestaat. Voor mij was een behandeling genoeg en ik ben uiteindelijk in een hele diepe meditatie verzonken die veel antwoorden gaf op de vragen die ik toen had over dit onderdeel van mijn lijf. Ga er vast over googlen voor als je er straks naar toe wil. En ook over @thewomb_room waar allerlei magische toverijen gaan plaats vinden. Dank voor de like = zichtbaar houden van mijn profiel
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Een vrij land ? Is Nederland dat nog ? Kunnen we echt geen nuance tolereren? Ben niet meer vindbaar op insta behalve voor de mensen die me al volgden sinds mijn twijfel over de vaccinatie. Heb niet eens gezegd dat ik tegen ben, maar openlijk twijfel uitspreken is reden geweest om mij te rapporteren? Of hoe werkt zoiets ? Loopt Zuckerberg aan het lijntje van big pharma ? Als dit het nieuwe normaal is dan is er echt iets mis met ons land. De post kun je teruglezen via #VictoriaVraagtRuimteVoorNuance Als je ook twijfelt aan de proportionaliteit van de situatie tag mensen die dat ook vinden. Het is nooit mijn bedoeling geweest om sensatie op te zoeken met dit onderwerp, maar ik ga niet pikken hoe ik gecensureerd word door juist nuance op te zoeken. Er zijn meer kleuren dan zwart en wit. Iedereen praat hierover in privé omgeving. Waar komt die angst vandaan om de redelijkheid van de discussie publiekelijk op te zoeken ?
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Ik weet niet uit welke glazen jullie champagne drinken, maar ik heb een extra grote vaas nodig om te vieren dat ik thuis ben. In Kiev zat ik twee maanden lang in een steriel appartement waar ik een vaas maakte van een plastic ton. Eenmaal in Amsterdam was de behoefte aan ‘thuis’ met een gevoel van extravagantie groot. Nu ik de mijn dosis uitgesproken design niet uit de outfits kan halen is ons huis aan de beurt. Deze vaas heb ik gehaald bij @jotex.nl en voor allen onder jullie die ook hun interieur willen upliften heb ik een korting van 20% je bestelling. Code: Victoriafeb20. Check stories voor meer voorwaarden en link in bio om alvast te kijken welke kamer in je huis aan een make over toe is. #proost #timeyoudoyou #partner #jotex
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
To vaccinate or not to vaccinate ? Disclaimer: ik ben niet tegen vaccinaties. Ons kind heeft ze en ik heb ze allemaal gehad. En alle reisvaccinaties voor komende 25 jaar. Maar.... Ik ga een situatie tegen jullie aanhouden. Afgelopen twee maanden ben ik zoals jullie weten in een ander land met volstrekt ander Covid beleid geweest. Of zeg maar gerust: gebrek aan beleid. We hebben met een groep van ruim 40 vaste crew gefilmd. Niemand droeg een masker. In het begin droegen de geluidstechnici en de visagisten die wel. Zij komen immers het meest in mijn aura, maar na verloop van tijd deden ze het masker af. Ik deed er eerst heel moeilijk over, maar toen ik anti stoffen bleek te hebben kon ik de frustratie een beetje los laten. Een beetje omdat ik niet genoeg antistoffen heb om te kunnen zeggen: fuck It. Dit beroep is niet het soort kantoor baan waar je afstand kan bewaren. Je kleedt 10 keer per dag om in een busje dat niet wordt geventileerd. Gemiddeld wordt er per scene 3x door een visagist aan je gezicht gezeten en 3x door een stylist. Stel dat je 8 scènes op een dag hebt...just do the math... Naast 40 mensen vaste crew, waren er elke dag nieuwe acteurs en soms een tweede crew die inviel. In het totaal heb ik op de set ruim 100 man van heel dichtbij meegemaakt. Denk er hun familie en vrienden ook bij. Dit had in potentie superspread event kunnen worden en met de kennis die ik had ‘moeten’ worden. Los van de set heb ik afgelopen maanden Kerst en Oud en Nieuw gevierd met vrienden, ben ik naar een badhuis geweest, bioscoop, zelfs een keer naar een club, winkelcentra, 6 keer naar het theater en een keer of 30 naar een restaurant. En ik denk dat ik 100 keer in een taxi heb gezeten. NIEMAND van ons is ziek geworden. Het kan natuurlijk zijn dat we allemaal onwijs veel mazzel hebben gehad. En geloof me, ik ontken niet dat dit vreselijke virus bestaat. We hebben hem in maart gehad, maar...something is really off. Wat is jullie gedachte ? #VictoriaVraagtRuimteVoorNuance
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
De diagnose na 2 maanden van huis te zijn geweest. De routine is uit m’n systeem. Ik ben de kleur van m’n tandenborstel vergeten. Echt! Ik doe er dubbel zo lang over om ontbijt te maken voor die kleine omdat ik niet meer precies weet waar alles ligt. Naast m’n kind en manlief heb ik kaas en haring verschrikkelijk gemist. Dat oer-Hollandse is er toch echt in geslopen. Verder heb ik jullie heeeeeel veel te vertellen, maar moet een list hoe ik dat doe zonder consequenties. Want de Oekraïense producenten volgen me nu ook op dit account Onwijs veel zin om te roddelen over een specifiek onderwerp, dus dat doe ik binnenkort waarschijnlijk in stories. 360 vlieguren op de set Mijn Russisch is weer up and running, zelfs mijn Oekraïens is opgepoetst. Heb nota bene een auditie in het Oekraïens gedaan. Dat had ik twee maanden geleden nooit aan gedurfd. Het was stervenskoud en t¥fus hard werken, maar would I do it again? Hell YEAH!
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
BACK HOME to my forever Valentine ️ Daar konden die bloemen, taart en kaviaar niet tegen op
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Tranen met tuiten. Nog 14 dagen te gaan, maar voor het eerst kon ik het na een FaceTime gesprek niet drooghouden. ‘Mama, waarom ben je zo lang weg?’ Veeg me op. Ik vind het niet meer leuk. ‘Als je terug komt ga ik je kapotknuffelen en stukzoenen’ zegt ie. Ik ga wat ademhalingsoefeningen doen geloof ik. ‘Heb je lippenstift op?’ Nee, mama bijt zo hard op d’r lip zodat je haar niet hoeft te zien huilen. Poeh.
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Krijg zoveel complimenten van jullie over deze shoot in @linda Hebben jullie al kunnen kijken bij de fotokunst van de makers? Ik was al jaren obsessed door een beeld wat @petrovskyramone hebben gemaakt in mijn oh zo geliefde Libanon. Een iconisch beeld waar de letters LOVE in brand staan. ( check stories ) Die periode dat ik in Beiroet was staat ook voor een bepaalde emotionele fase in m’n leven waarin de liefde in vuur en vlam stond of al opgebrand was. Die scheidslijn was toen vervaagd. Dat zag ik ook terug in Beiroet, een stad met bruisende energie, onwerkelijke joie de vivre met sexy rooftop clubs, maar tegelijkertijd met tanks op straat. Die vervaagde lijn tussen leven en dood en de vele tinten ertussen. Soms zijn er beelden met zoveel impact dat je haast denkt dat je er evenveel van kan houden als van een mens. Burning LOVE van @petrovskyramone is zo’n beeld voor mij. Dus toen @karenschoolland me vroeg voor deze modeshoot sprong ik een gat in de lucht. Sinds het perfecte plaatje weet ik meer dan ooit hoeveel erbij komt kijken om een beeld te maken dat in je geheugen ingelijst wordt voor altijd. En nu heb ik zelfs een hele serie! Go check out those talented lady photographers en geef ze een dikke like voor deze shoot waarin ze echt een andere Vic hebben kunnen vastleggen
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Zin in iets lichts. En dan bedoel ik niet een onderwerp. Bubbels of een orgasme of zo 🤪 #friedbrainspeakingaftertoomanyworkinghours
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Botox? Heb ik beet ? Want je leest verder hé? Vraag je je ook af waarom ? Jaaaa, want het is een taboe. Kennelijk. Als het een headline wordt in een tabloid zoals vanochtend. Waarom ? Gaan echt meer mensen het HELE interview lezen waar de quote uit komt ? Nee, niet zo naïef. Maar het frame is wel voorgebakken voor de lezer om een oordeel te hebben. Ik wilde dit onderwerp al zoo lang een keer tegen het licht houden, maar een aanleiding was er niet echt direct. Nu wel. Ik deed een interview voor @vrouw_nl en hoewel het een soort beschouwend biografisch geheel moest worden gaat de journalist toch altijd op zoek naar ‘waar kan ik mee scoren’ materiaal. Botox dus. Really ? Zou iemand in Nederland wakker liggen dat ik twee keer per jaar een dokter met een naaldje bezoek ? Ik vind het laf om te liegen, maar om door eerlijk te zijn geef je wel toe aan het feit dat het hele verhaal gekaapt wordt. Mijn hele spirituele levensreis in geuren en kleuren uit de doeken gedaan in een drie uur durend gesprek en dan wordt je gereduceerd tot botox. Was het een afweging om te liegen? Nee, niet echt. Maar dit is precies de reden dat er zoveel gelogen wordt, door mensen in de media. Niet omdat die mensen leugenaars zijn, maar omdat eerlijkheid in een medialandschap een heel gecompliceerd gegeven is. Ik ben actrice en ik werk met m’n gezicht. Maar stel ik was een minister en ik had een interview gedaan over mijn portefeuille. Als die journalist me dezelfde vraag had gesteld, dan had ik er over moeten liegen om zeker te zijn m’n eerlijkheid de aandacht had afgeleid van de essentie. Want we leven in een tijd waarin niemand iets geeft om het complete verhaal of de context. It’s all clickbaits. Zodat een krant meer advertentie inkomsten kan genereren. Tenzij je natuurlijk @decorrespondent leest. Alle hoop op dit medium om een wetenschappelijk artikel te publiceren zodat het grote publiek inzicht krijgt dat je met Botox geen lippen opvult 🤪 Ik laat de ‘accepteer jezelf zoals je bent’ en ‘ geen reden voor onzekerheid’ even over me heen komen en heb vertrouwen in dat ik meer nieuwswaardigs in me heb dan mijn cosmetische specialist
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Eerlijk ? Het voelt ongepast op dit soort beelden nu te delen. Hoewel het in november een feestje was om ze te maken. Niet alleen omdat ik drie kwart jaar in een trainingspak had doorgebracht en wel een uitje kon gebruiken, maar omdat ik een creatief team onwijs had gemist. Er komt zoveel kijken bij het uitdenken en uitvoeren van zo’n beeld. En vanaf morgen blader je zo door die 6 pagina’s van @beaumonde.nl heen. We hadden onwijs gegierd om deze foto omdat ie de stoute versie van ‘meer blauw op straat’ leek. Maar in de context van de afgelopen dagen is humor over blauw op straat smaakloos. Voelen jullie ook dat we in een draaikolk zitten waarbij het scherper dan normaal voelbaar is hoe geschiedenis geschreven wordt ? En aan welke kant van de geschiedenis wil je staan? Dat is de hamvraag.
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Hoe is dit beeld gemaakt ? De laars zat met een veter vast aan m’n pols zodat ik er veilig mee zou kunnen gooien zonder bang te zijn dat ik de camera stukmaak? Gephotoshopt De laars ging linea recta naar het hoofd van @petra.petrovsky die op dat moment net een plaat had genomen De glamsquad @ferdisibbel @hesterwernert en @karenschoolland mogen niet mee doen met de prijsvraag waarbij je niets kan winnen behalve een glimlach op je gezicht als ik jullie het juiste antwoord vertel 🤪 Друзья, а вы уже видели, что я завела новый аккаунт для Русскоязычных подписчиков ? @v.koblenko
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Yes! Er leek weinig ruimte voor goed nieuws, maar het lab resultaat stemde me toch optimistisch. Nadat ik me paar dagen terug heel slecht had gevoeld heb ik me laten testen. Uitslag was negatief, maar wat pas echt wonderlijk is dat ik nog steeds antistoffen heb terwijl we derde week van maart COVID hadden. Dus of de antistoffen blijven veel langer dan verwacht in m’n lijf of ik ben tussentijds (onopgemerkt) nogmaals ziek geweest. Of...zijn er nog meer opties ? Nog kleine drie weken te gaan hier in Kiev en met dit goede nieuws is het toch een stuk relaxter werken. En ik realiseer me dat die woordcombi voor de meeste van ons nu een grote luxe is. How are you all hanging in there ? #виктоиякобленко #victoriakoblenko #вікторіякобленко
Виктория Кобленко в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Виктории Кобленко
Sneak peak van de modeshoot vanaf morgen in de @linda YOU like ?