Elhaida Dani

Публикаций
529
Подписчиков
101,5 тыс
Подписки
926
Сайт:
https://youtu.be/x81dd53Hg8c
Род занятий:
Певица, Евровидение 2015 Албания
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
E zeza m’pelqen - nuk maj zi #Amore
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
#Hajmali unë zemërzbathur po rrija #ZanIN #JamBetu #Amore #KengaJone
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
Sot më erdhi Zani në postë Look at what I got in the mail this morning #ZanINVinyl #ZanIN #JamBetu #Amore #KengaJone #Hajmali
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
Të du du du du du #ZanIN #JamBetu #Amore #KengaJone #Hajmali Photography @orsolamema @class_photography_
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
Summer in Albania Kur vëndi jot të inspiron t’ja marrësh këngës #MojEBukuraArberi #ZanIN #JamBetu #Amore #KengaJone #Hajmali
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
Backstages are my favorite moments to share with you Swipe për të parë dy prindër krenar në set Photography @orsolamema @class_photography_ #ZanINbackstages #ZanIN #JamBetu #Amore #KengaJone #Hajmali
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
Nëse një ditë të takoj bëj sikur nuk të kujtohem… Mos më pyet se si jam se filloj edhe lëndohem #KengaJone #ZanIN #JamBetu #Amore #Hajmali
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
e më merr malli të thërras Thank you @ediell_topchannel for having me and thank you @ervinkurti for the beautiful work on my performances! Photography @orsolamema @class_photography_ #ZanIN #JamBetu #Amore #KengaJone #Hajmali
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
Diten ja kam dedikuar @ediell_topchannel Enjoying every second of this performance with the girls #ZanIN #JamBetu #Amore #KengaJone #Hajmali #Ediell #GirlsPower
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
Sa jemi puth - Sa jemi shar #jambetu #zanIN #amore #kengajone #hajmali #swarovski
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
#Hajmali LINK IN BIO #ZanIN #JamBetu #Amore #KengaJone
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
Virtual hug for the best team I’ve ever worked with! S’do ndaloj në fjalë të tepërta Ju e dini sa ju dua Wearing @xharkanji_couture Hair @hairbygesti Makeup @saraberishaswork Photography @orsolamema @class_photography_ #ZanIN #JamBetu #Amore #KengaJone #Hajmali
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
#KengaJone LINK IN BIO Dimër ka në shpirtin tim Por @ajolaxoxa e ngrohi me idetë e saja plot art. Nuk mund të kisha imagjinuar një kopertinë vizuale më të denjë për këtë projekt se sa kjo që ti i dhe! Më bëre të guxoj dhë të tregoj anën time që akoma nuk njihja, dhe për këtë e më shumë, faleminderit! #ZanIN #JamBetu #Amore #Hajmali Video Concept & Directed by Ajola Xoxa
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
Në kohë jo të lehta për artin dhe për të gjithë ne, kisha nevojë të këndoja , dhe kisha nevojë ta bëja në gjuhën time. Por pikërisht në ato momente kur nuk me mjaftone vetëm Zani, jeta më njohu dhe ritakoi me ata persona që do bëheshin pjesë e një prej projekteve të mi më të dashur. Ishin tre djemt, që ma zbukuruan këtë verë me ditë e netë plot muzike dhe poezi dhe të qeshura pafund. Di që tek ju kam gjetur jo vetëm 3 krijuesit më të mirë por mbi të gjitha , një familje ku me zi pres të rikthehem! Faleminderit @elgitdoda @kondialban #kledibahiti #ZanIN #Jambetu #Amore #Kengajone #Hajmali
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
#Amore LINK IN BIO #ZanIN #waterelement #ahmiamore
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
#JamBetu OUTNOW LINK IN BIO #air #ZanIN #albanian
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
#ZanIN LINK IN BIO E gezofshi
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
#ZanIN Në orën 20:00 në YouTube At 20:00 in my YouTube channel
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
Ishte ora 6 e mengjesit ️ #ZanIN #countdown #jambetu
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
24hoursleft #ZanIN
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
Last night was so much fun! #airalbaniastadium #soundcheck
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
ZanIN Cover of the new EP released Ma ndigjoni #ZanIN te hënën
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
THESE GUYS •20 September• #justcantwait #epcomingsoon
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
above the city music from above #EPcoming
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
Where the magic happens 20 SEPTEMBER
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
IT’S A WRAP !!! Save the date 20 September
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
8th slide #home
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
few days of this 🦋
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
Je arome e shpirtit tim 🤫🤫🤫
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
If work isn’t fun, you’re playing on the wrong team!
Эльхаида Дани в Instagram - фото
Официальный инстаграм аккаунт Эльхаиды Дани
Nje Elhaida qe nuk keni pare asnjehere I had so much fun, Thank you for having me @ervinkurti @marianakondiofficial #nferme